Publicaties | Boeken

by

Cholesterolboek

Het Grote Cholesterol Boek

Cholesterol. Iedereen kent het begrip maar weinigen kunnen zeggen wat het precies is. Of hoe nefast een hoge cholesterol is voor je hart. In de media verschijnen vaak tegenstrijdige berichten rond de gevaren van cholesterol en de weldaden van gezonder leven en eten, maar hoeveel waarde kun je daar aan hechten? Professor dokter Ernst Rietzschel, cardioloog, brengt raad in Het Grote Cholesterol Boek. Op een bevattelijke manier en met behulp van een aantal fictieve patiënten legt hij uit wat cholesterol is en wat het doet in ons lichaam, hoe het verband houdt met hart- en vaatziekten en hoe dokters bepalen hoeveel risico iemand loopt. En, vooral hoe je er iets aan kan doen! Bestaat er echt zoiets als ‘goede’ en ‘slechte’ cholesterol? Hoeveel invloed heeft roken en ongezond eten? Kunnen kinderen ook last hebben van hun cholesterol? En zou het echt nuttig zijn om 40 procent van de bevolking preventief pillen te geven? Het Grote Cholesterol Boek geeft het antwoord. Professor dokter Ernst Rietzschel (1970) is cardioloog bij het Universitair Ziekenhuis Gent en verbonden aan de Universiteit Gent. Hij is gespecialiseerd in onderzoek naar betere preventie van hart- en vaatziekten. Dr. Rietzschel zetelt ook als expert in de Hoge Gezondheidsraad

Om te bestellen : Stort het bedrag van 20,00 € (portkosten inbegrepen) op rekeningnummer BE76 435-9151771-95 van de Belgische Cardiologische Liga met vermelding : Cholesterol boek + uw naam + adres. Na ontvangst van uw betaling wordt het boek toegezonden.

Prijs : 20,00 €
Kotkitchen

Kotkitchen | kookboek voor de studenten

Dit handige boekje zal je door de do´s en dont´s van de keuken loodsen, zodat je van meet af aan al goede gewoontes aanneemt. Zomaar 120 killerideeën en suggesties om te verrassen en evenwichtig te eten. Winnaar van de “Gourmand World Cookbook Award 2007” in de categorie “Best Easy Recipes Book”

Om te bestellen : Stort het bedrag van 18,00 € (portkosten inbegrepen) op rekeningnummer BE76 435-9151771-95 van de Belgische Cardiologische Liga met vermelding : Kookboek Kotkitchen + uw naam + adres. Na ontvangst van uw betaling wordt het boek toegezonden.

Prijs : 18,00 €
Van harte Belgisch

Van Harte Belgisch

101 ideeën uit de traditionele Belgische keuken… goed voor je cholesterol en je hart! Winnaar van de “Gourmand World Cookbook Award 2007” in de categorie “Best Health and Nutrition Cookbook”.

Om te bestellen : Stort het bedrag van 9,00 € (portkosten inbegrepen) op rekeningnummer BE76 435-9151771-95 van de Belgische Cardiologische Liga met vermelding kookboek Van Harte Belgisch + uw naam + adres. Na ontvangst van uw betaling wordt het boek toegezonden.

Prijs : 9,00 €